ELS NOSTRES HOSTES SÓN LA NOSTRA PRINCIPAL PRIORITAT INFO COVID19

Qui som

Apartaments Gibert

Ens dediquem al lloguer d'apartaments turístics a la Costa Brava des de l'any 1965. De generació en generació, en un ambient familiar i acollidor, hem allotjat turistes d'arreu del món. A més de gaudir de la tranquil·la zona de Torre Valentina, els convidem a descobrir la bellesa de les seves cales, una rere l'altra, apreciant cadascun dels seus racons. Calonge i Sant Antoni tenen una situació estratègica que permet desplaçar-se per bona part de la geografia catalana, i el clima i la configuració de la seva costa són perfectes per a practicar esports aquàtics i d'altres activitats durant tot l'any (visites culturals, golf, ciclisme...).

Nit especial pel turisme de Calonge-Sant antoni

Molt agraides pel guardó de reconeixement a les tres generacions que hem fet possible estar més de 50 anys al vostre servei. Moltes gràcies a tots i a l'Ajuntament d'aquest municipi. Invitació en PDF.

Premsa

  • 22/10/2016 - GironaNoticies.com
    Reportatge publicat a la web > www.gironanoticies.com
  • 03/07/2011 - El Periódico
    Qualifiquen les platges de Calonge-Sant Antoni, com la millor platja urbana > Llegir PDF
  • GuíadePrensa.com
    Reportatge publicat a la web > www.guiadeprensa.com

Com una tela en què la natura ha volgut combinar, delicadament i harmònica, el verd intens de les pinedes, la rotunditat de les roques, la dolçor de la sorra daurada i la brillantor del blau intens del mar: així és la Costa Brava.