INFORMACIONS EN RELACIÓ AL CORONAVIRUS – COVID 19


Gràcies a tu i al nostre equip fem possible que Apartaments Gibert existeixi, i continuem millorant dia a dia, adaptant-nos a les noves situacions. Per això les persones són la nostra prioritat   t'informem que aquest establiment està contínuament actualitzat sobre les mesures preventives i protocols sobre el coronavirus i, estem fent tot el possible per mantenir els nostres clients i treballadors segurs i fer que la teva estada amb nosaltres sigui el més agradable possible.
 

Oferim la possibilitat de fer el check in on-line.

Check in presencial només amb un integrant per reserva, portant aquesta persona la documentació de tots els hostes.

Disposem duna mampara dins la nostra oficina i les claus sentregaran desinfectades.

L'horari d'entrada a l'apartament s'iniciara entre les 12h  a 14h.


Trobaràs el nou protocol de neteja i desinfecció al final d'aquest document.

 

 

 

El nostre personal disposa d'equips individuals de protecció i ha rebut formació per a oferir els nostres serveis amb totes les garanties de seguretat necessàries, a tal efecte s'han disposat cartells informatius i gel hidrohalcohòlic en diferents punts de les nostres instal.lacions.

Garantim la desinfecció dels espais abans de l'entrada de cada client i desinfectem sovint les zones de pas, botoneres d'ascensors, baranes,...

 

Seguint el consell de les autoritats de Salut Pública et demanem que mentre estiguis entre nosaltres, prenguis aquestes senzilles mesures de prevenció:

 

  • Obligat ús de la mascareta (persones majors de sis anys).
  • Rentar les mans regularment i aplicar gel hidroalcohòlic.
  • Ventilar totes les habitacions diàriament.


Si no et trobes bé, tens febre o tos, queda't dins l' apartament i truca a recepció / persona de contacte usant el telèfon i et donaran els consells necessaris. Podent quedar-te dins l'apartament com a màxim fins l'últim dia de lestada.

En cas d'haver estat en contacte amb una persona malalta o amb símptomes de Covid-19 durant els dies previs a la teva estada prevista, hauràs de cancel·lar la reserva. 


Per qualsevol consulta covid contacta amb el 061. Emergències 112.

 

  

 

Donada la situació , hem flexibilitzat la nostra política de cancel·lació:


Si el motiu de la cancel·lació són les restriccions de mobilitat imposades per les autoritats derivades de la Covid-19, l'establiment emetrà un bo per l'import de la bestreta vàlid per un any des de la data de cancel·lació.


Per la resta de casos regeix la nostra política de cancel·lació habitual.
Podeu consultar tota la informació referent a la mobilitat dins de Catalunya  aquí. 


Actualitzat 15/07/2021