ELS NOSTRES HOSTES SÓN LA NOSTRA PRINCIPAL PRIORITAT INFO COVID19

Bases legals concurs

  • Inici
  • Bases legals concurs


INICIATIVES GISO SL, amb domicili a Sant Antoni de Calonge, carrer Josep Mercader 1, CP 17252 i amb CIF núm. B17576463 (en endavant, Apartaments Gibert), organitza un concurs amb sorteig per regalar un pack per a dues persones valorat en 250€, que inclou: una nit als Apartaments Gibert + Massatge relaxant + visita amb degustació a un celler del nostre municipi; tot per a dues persones , vàlid fins al 21 de juny de, el qual es regirà per les BASES següents:


1– Participants


El concurs està dirigit a totes les persones majors de 18 anys que s’allotgin o s’hagin allotjat als Apartaments Gibert.

 

2– Període de participació

 

El període de participació en la promoció comença el 21 de juny de 2021 a partir de les 12 h i finalitza el 21 de setembre de 2021 a les 23:59 h.  Els APARTAMENTS GIBERT podrà ampliar i reduir aquest període, fet que es comunicaria a través del lloc web i de les xarxes socials

 

3– Procediment de participació i sorteig

Durant el període de participació indicat a la base segona, els interessats podran participar en el Concurs des de la xarxa social Instagram si compleixen els requisits següents:

1/Fer-se una fotografia als Apartaments Gibert durant la seva estada

2/ Seguir el perfil d’Instagram dels Apartaments Gibert (@apartamentsgibert)

3/ Deixar un comentari de l’experiència als apartaments 

4/ Incloure les etiquetes #JoDormoAquí #Gibert


Només s’admetrà una participació per persona.

El sorteig es realitzarà el 22 de setembre de 2021  mitjançant un sistema aleatori amb certificat de garantia de l’aplicació Easypromos. Se seleccionarà 1 guanyador, que tindran dret a un pack per a 2 persones que inclou:

  • Una nit als Apartaments Gibert

  • Massatge relaxant per dues persones

  • Visita i degustació a un Celler del nostre municipi per a dues persones 

valorat en 250 € i 1 persona en llista d'espera per si hi hagués alguna anomalia amb el guanyador.

4– Premi

El premi consisteix en en un pack per a dues persones que inclou, una nit als Apartaments Gibert, Massatge relaxant per a dues persones i visita amb degustació a un celler nostre municipi per a dues persones. Tot valorat en 250€, vàlid fins al 21 de juny de 2022.

5– Publicació i avís al guanyador

L’afortunat haurà de consultar el perfil oficial dels Apartaments Gibert a Instagram .

Posteriorment, es posarà en contacte amb el guanyador mitjançant un missatge privat a través d’Instagram. El guanyador té un període de 15 dies naturals des de l’enviament del missatge per respondre. En cas de no obtenir resposta , es procediria a contactar amb la persona en llista d’espera.

6–  Publicació de comentaris o opinions 

No es permeten comentaris o opinions el contingut dels quals es pugui considerar inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar els drets de tercers. Tampoc no es permeten comentaris contra un particular que vulnerin els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.  No ens responsabilitzem dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants en la Promoció, i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants. 

7– Dades personals


La participació en el Concurs implica el consentiment dels participants a recollir i tractar les dades facilitades en els termes expressats en aquesta base.


8– Acceptació de les bases


Tots els participants en el Concurs, pel simple fet de participar, accepten aquestes bases.


9– Altres consideracions


Els APARTAMENTS GIBERT es reserven el dret de modificar o cancel·lar les condicions del sorteig durant el desenvolupament d’aquest per circumstàncies alienes a la gestió de l'esdeveniment.


Aquestes condicions es regeixen per la llei espanyola. Els APARTAMENTS GIBERT  i els participants en la promoció se sotmeten, renunciant expressament al seu propi fur, als jutjats i tribunals de Sant Feliu de Guíxols en cas de qualsevol controvèrsia que es pogués generar entre ambdós.


A Sant Antoni de Calonge, 1 de Juny de 2021